Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage

Data

Strømforsyning230Vac, 50Hz
Udskiftningspære4515 - 6V, 30W

Discokugle. Sæt med 20 cm discokugle, motor og pinspot.

Tilføj til ønskeliste
Discokugle med alt tilbehør, sikre den helt rigtige stemning til din discofest. 

Discokuglen kommer komplet med motor og pinspot (den lampe der lyser på kuglen), her er kort sagt alt hvad du skal bruge for, at komme i gang.

Alle dele er lige til, at sætte direkte i stikkontakten, så kører det. Pinspot kommer komplet med roterende farvehjul, så lyset automatisk skifter farve.
Reference: 151.725N
Pris:   DKK 299,00
Prisen er inkl. moms


Bestil inden kl. 14.30 og vi sender i dag

1 timer 35 min. 59 sek.

Komplet sæt med alt hvad du skal bruge. 

En discokugle er en af de mest ikoniske lyseffekter i branchen og i øvrigt en af de første der kom på markedet. I mere end 50 år har discokugler og pinspots været et must til en discofest eller på diskotekerne.

I denne pakke får du alt hvad du skal bruge for, at få dit eget lysshow med discokugle til hjemmebrug eller til den lidt større fest i f.eks et forsamligslokale.

Discokuglen er nem, at sætte op og giver et flot lys på dansegulvet. Sættet fås også i en større pakkem, hvor der også følger et stroboskop med.

Du kan finde sættet her, hvor du også kan se en video af sættet i aktion.

Sådan sætter du din discokugle op.

Det er nemt, at sætte dit spejlkuglesæt op. Det kan gøres nemt og hurtigt via strips, da vægten på sættet nemt kan holdes af strips.

Alternativt kan man skrue det op hvis man vil kæle lidt for installationen, det er selvfølgelig den bedste løsning. Det er svært, at gøre det forkert. Alligevel giver vi lige et par råd med på vejen, hvis du følger nedenstående råd, så skulle du hurtigt få sat din discokugle op, så festen kan begynde.


Det indeholder pakken:

  • Pinspot til discokuglen (kører på 230V) kommer inkl. pære og ophængsbøjle.
  • Roterende farvehjul til pinspotten, giver mulighed for, at lyset kan skifte farve og bliver reflekteret i forskellige farver fra discokuglen. Hvis man ikke ønsker det farvede lys kan farvehjulet blot tages af.
  • Motor til at dreje discokuglen rundt. Kommer med kæde og kører på 230V. (almindelig stikkontakt)
  • Discokugle med ægte 1x1 cm spejlglas.


1. Pinspotten skal være placeret min. 1,5 meter fra kuglen og max. 2,5 meter, det giver dig det bedste udbytte af lyset.

2. Discokuglen skal så vidt muligt være placeret centralt i det rum man gerne vil have lyst op, da discokuglen her lyser optimalt og bedst kan smide lysprikkerne ud på væggene og på gulvet.

3. Til trods for den begrænsede vægt en discokugle har, så sørg for altid at sikre, at du hænger det i noget der er nogenlunde solidt, så kuglen ikke risikerer, at falde ned i hovedet på nogen.

Opsætning er typisk klaret på under en halv time. 

Ønskelister
Tilbehør

BeamZ S500

DKK 339,00

Mere

BeamZ S900

DKK 549,00

Mere

Røgmaskine - 700 watt i metalkabinet. Model S700 inkl. 500ml røgvæske

DKK 399,00

Mere