Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage

Data

Strømforsyning220~240Vac / 50Hz
Hastighed på blink (stroboskop)10 blink per sekund
StrømforbrugMotor til diskokugle: 3 Watt / Stroboskop 20 Watt / Pinspot 30 Watt
Omdrejningshastighed (på spejlkugle motoren)3 omdrejninger per minut
Max. vægtbelastning på motor3 kg

Diskokugle. Sæt med 20 cm kugle, stroboskop, pinspot og motor.

Tilføj til ønskeliste
Diskokugle inkl. alt hvad du behøver til din diskofest. 

Diskokuglen har de sidste 50 år været fast inventar til en diskofest eller på diskotekerne.

Med denne pakke får du alt hvad du behøver til, at skabe disko stemning til din fest. 

Pakken indeholder diskokugle med motor, en pinspot med farvehjul (det er den lampe der lyser på diskokuglen) samt et stroboskop til, at give festen det sidste løft.
Reference: 151.250N
Pris:   DKK 349,00
Prisen er inkl. moms


Bestil inden kl. 14.30 og vi sender i dag

1 timer 13 min. 14 sek.

Diskokugle med det hele.

Dette diskokuglesæt har bare det hele. Det kommer komplet med alt tilbehør og er lige til, at sætte til din stikkontakt og så har du diskolys til din fest.

Sættet indeholder følgende:

  • PAR36 pinspot med roterende farvehjul. Pinspotten er den lampe, der lyset ind på diskokuglens spejle, som så bliver reflekteret og giver den velkendte effekt på dansegulv og vægge. PAR36 er en betegnelse for denne type lampe. Pinspotten kommer med roterende farvehjul som gør, at lyset skifter imellem forskellige farver. Ønsker man blot hvidt lys, så er farvehjulet lige til, at pille af. Pinspotten kommer komplet med ledning og monteringsbøjle.

  • Diskokuglen eller spejlkuglen som de også kaldes leveres i 20 cm størrelse med 1x1 cm kvadratiske rigtige spejle som giver en super flot effekt. Diskokuglen kommer komplet med kæde og en motor til, at hænge i loftet som sikre den rolige og helt rigtige rotation på kuglen.


Alle dele i sættet kan ses i aktion i videoen herunder:


Diskokuglens historie.

Diskokugler er en gammel opfindelse, men fik deres gennembrud som vi kender dem op igennem 70'erne og 80'erne. Dengang var det helt utænkeligt, at have et diskotek eller holde en større fest uden spejlkugler og blikende diskolys.

Designet har stort set ikke ændret sig til den dag i dag, men designet holder stadig og spejlkuglesæt er stadig noget af det bedste sælgende på markedet. 
 
Diskokugler er blevet hvermandseje og fås til nogle priser hvor de fleste kan være med, det er derfor i høj grad rykket ind i stuen hos folk når der holdes fest og med god grund.

En diskokugle er kort sagt en legende blandt lyseffekter og en rigtig god investering hvis der skal holdes fest. 

Hvis du virkelig vil imponere din gæster.

En diskokugle med pinspot giver en super flot effekt, som er super god til de mindre fester som stemningslys eller til børneværelset når der skal holdes hjemmedisko og vil man fuldende sit hjemmesetup, kan man evt. supplere med en lille røgmaskine eller en anden lille lyseffekt som f.eks vores Mini starball, det giver et super flot spil i mellem de forskellige lyseffekter og bliver lige toppet med effekten fra røgmaskinen når lysets stråler forplanter sig i røgen.  

Diskokugle fra Bilka eller Toys r us. Er de lige så gode?

Ovenstående er et spørgmål vi tit støder på. Et ærligt svar - vi ved det ikke. Vi kan ikke udtale os om evt. forskelle på vores produkter og diskokugler fra Bilka, Toys r us eller andre steder.

Vi kan kun udtale os om vores egne produkter som vi selvfølgelig har sikret lever op til den kvalitet vi synes de skal, blandt andet ved at bruge rigtige spejle på diskokuglerne.

Vi samarbejder med de største europæiske leverandører med mange års erfaring i produktion af blandt andet spejlkuglesæt. De sørger altid for, at tingene lever op til den standard vi ønsker, at levere.

Spejlkugler fås i mange variationer og det er vigtigt, at sikre en ordentlig kvalitet for, at få et godt resultat. Dette gælder også selvom det er legetøj til børnene. God kvalitet holder længere og giver et flottere lys.  

Ønskelister
Tilbehør

BeamZ S500

DKK 339,00

Mere

BeamZ S900

DKK 549,00

Mere

Røgmaskine - 700 watt i metalkabinet. Model S700 inkl. 500ml røgvæske

DKK 399,00

Mere

Mini starball, diskolys. 6x3W LED super flot effekt.

DKK 349,00

Mere