Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage

Diskolys

Diskolyset har i årtier været et "must" når der skulle holdes et brag af en diskofest. Det er et område der specielt de sidste 10 år har været i rivende udvikling og har ændret sig meget i takt med den nye teknologi og de styrtdykkende priser.

Det startede med den velkendte diskokugle og de blinkende diskopærer og selvom de stadig findes på markedet den dag i dag, har udvalget af diskolys ændret sig meget og er den dag i dag kæmpe stort og kan erhverves til priser de fleste har råd til.

I dag kan man få alt hvad hjertet kan begære af diskolys, røgmaskiner, blikende pærer, diskokugler og alverdens diskoteksudstyr og alt sammen til priser som er yderst rimelige. Det har gjort blandt andet diskolys til hvermandseje og ikke længere kun forebeholdt mobil DJ's eller de store diskoteker. Det kan være alt lige fra drengeværelset der skal spiffes op med en diskokugle eller festteltet til konfirmationen som skal have lidt diskolys sat op til lige, at give festen det sidste "touch" for, at gøre det til en uforglemmelig aften.

Men hvad skal man så vælge? Tja det kan være svært, at give et kort svar på. Det er meget en smagssag, hvad man synes er flot lys - vi har noget for enhver smag og har lavet en lille guide vores lyseffekter og diskolys generelt længere nede på siden (kommer hvis du scroller forbi produkterne), den skal nok hjælpe dig igennem de mange valgmuligheder der er. Enjoy.Hvilken lyseffekt skal jeg vælge?

Det afhænger meget af det behov du har, skal du have en lille lyseffekt til børnenes værelse kan en diskokugle være en super god løsning eller måske en af vores mindre lyseffekter som vores mini starball. Skal du derimod holde stor fest med mange mennesker kan en større lyseffekt med flere effekter være sagen, det kunne f.eks være vores Sway multieffekt som har mange forskellige funktioner. 

Der er mange forskellige løsninger og ikke nogen rigtige og forkerte svar, da diskolys i høj grad også kommer an på ens egne præferencer.
Selvfølgelig kan et større mobildiskotek ikke nøjes med en diskokugle og en mindre effekt, men skal måske have et setup med flere af de store LED lyseffekter eller en pakke med movingheads, ligesom de store diskoteker måske skal have PAR lamper af den helt store kaliber og noget laserlys fordi det er det der passer til deres behov.

Uanset hvad behovet måtte være er vi leveringsdygtige. Finder du ikke lige det du søgte på siden, så er du velkommen til, at kontakte os enten på mail: mail@syng-karaoke.dk eller telefon: 70262526 og så er det helt sikkert noget vi kan skaffe hjem til dig. 

De lyseffekter vi sælger er nøje udvalgt ud fra kvalitet og pris og du kan derfor roligt vælge uden, at nærstudere specifikationer og sammenligne effekterne på kryds og tværs. Vi anbefaler, at du tager udgangspunkt i de videoer og produktbeskrivelser vi har lagt ind på hvert enkelt produkt og vælger udelukkende ud fra det. Det skal dog lige nævnes at stort set alle vores produktvideoer af diskolys er optaget sammen med brug af en røgmaskine og det er den der giver den flotte effekt hvor man kan se lysets stråler, da lyset forplanter sig i røgen, så har du ikke sådan en og ønsker denne effekt, så skal du huske at købe sådan en med.

hjælp til røgmaskine

Hvordan adskiller jeres diskolys sig fra det der ellers er på markedet?

De produkter som vi sælger generelt, minder helt sikkert meget om og er måske nogle gange fuldstændig identiske med, hvad man ellers kan få på markedet. Vi har nøje udvalgt vores leverandører og produktsortiment, således at vi kun sælger de ting hvor vi mener, at pris og kvalitet er helt i særklasse.

Det betyder ikke nødvendigvis, at vores varer altid er en bedre kvalitet end hvad du ellers kan finde på markedet, men det betyder at den kvalitet vi tilbyder (som selvfølgelig er god kvalitet) altid er sat 100% i forhold til prisen for, at sikre dig det absolut bedste køb.

Alt vores diskolys uden undtagelse er udvalgt specifikt fordi vi har synes, at den pågældende lyseffekt har haft noget ekstraordinært, at byde på. Det kan være en lyseffekt som minder super meget om mange andre effekter og laver meget det samme diskolys men som vi kan tilbyde til en helt vanvittig god pris. 

Andre gange har vi valgt, at tage en given lyseffekt i sortimentet fordi den kan noget helt specielt som vi er faldet og gerne vil tilbyde vores kunder. Du vil altid kunne læse under vores produktpræsentation inde på produktet hvad der lige præcis har været det specielle ved den pågældende lyseffekt, samme sted hvor du selvfølgelig også kan se en video af produktet i aktion.

Vores diskolys adskiller sig derfor ikke nødvendigvis altid fra det vores konkurrenter sælger, men vi har lagt enormt mange kræfter i, at sikre dig den bedste handel, så du er sikret mest diskolys for pengene UANSET hvad du vælger.

Ønskelister
Nyheder
Vonyx STWM712

Vonyx STWM712

DKK 599,00

Mere
Power Dynamics PD732H

Power Dynamics PD732H

DKK 2.199,00

Mere
BeamZ S500

BeamZ S500

DKK 339,00

Mere
Fazer - 900 watt med fjernbetjening. Model F900

Fazer - 900 watt med fjernbetjening. Model F900

DKK 1.099,00

Mere
Fazer - 1500 watt med fjernbetjening, DMX og timer. Model F1500

Fazer - 1500 watt med fjernbetjening, DMX og timer. Model F1500

DKK 1.699,00

Mere
Rensevæske til røgmaskiner

Rensevæske til røgmaskiner

DKK 49,00

Mere
Sway LED diskolys med indbygget jellyball og laser.

Sway LED diskolys med indbygget jellyball og laser.

DKK 999,00

Mere
Discokugle. Sæt med 20 cm discokugle, motor og pinspot.

Discokugle. Sæt med 20 cm discokugle, motor og pinspot.

DKK 299,00

Mere
Diskokugle. Sæt med 20 cm kugle, stroboskop, pinspot og motor.

Diskokugle. Sæt med 20 cm kugle, stroboskop, pinspot og motor.

DKK 349,00

Mere
Karaoke cd. CDG med danske karaoke sange Vol. 3.

Karaoke cd. CDG med danske karaoke sange Vol. 3.

DKK 199,00

Mere
XLR Kabel. Dobbelt XLR kabel i god kvalitet. 2x hun - 2x han.

XLR Kabel. Dobbelt XLR kabel i god kvalitet. 2x hun - 2x han.

DKK 99,00

Mere
Electro-Voice ZLX-15P

Electro-Voice ZLX-15P

DKK 3.299,00

Mere