Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage

BeamZ S900

Tilføj til ønskeliste
Røgmaskine i god kvalitet til alsidig brug. Med denne 900 watts røgmaskine, får du en maskine der kan bruges til det meste.

Røgmaskinen kan bruges til hjemmedisko, såvel som fester i mindre forsamlingslokaler. Den medfølgende fjernbetjening gør det nemt, at styre hvor meget røg du lukker ud og det er derfor nemt, at tilpasse mængden af røg, til det størrelse lokale du bruger den i.

Reference: 160.487N
Pris:   DKK 549,00
Prisen er inkl. moms


Bestil inden kl. 14.30 og vi sender i dag

18 min. 1 sek.

S900 Røgmaskinen der passer til det meste.

Denne røgmaskine, er lavet i et stærkt metal kabinet og henvender sig derfor til mobil DJ's der spiller mindre steder som f.eks et lille forsamlingshus, hvor der skal holdes en større fødselsdag eller konfirmation, ligesom den også er et stort hit til hjemmebrug, f.esk i de lidt større stuer eller en gildesal.

Røgmaskinen leveres inkl. fjernebetjening der gør det nemt, at tilpasse mængden af røg, til det lokale du bruger den den i. Hvis det er et mindre lokale, så trykker du ikke så længe på knappen og er det et større lokale - så ja du har nok gættet det, så holder man bare knappen inde, indtil man har røg nok.

Hvor meget røg skal man have?

Ja det er altid en subjectiv vurdering og afhænger også i høj af de gæster man har inviteret. Nogle er ikke så meget til røg, det kan specielt være det ældre publikum og andre,  ja de kan slet ikke få nok. Så det er der ikke noget rigtig eller forkert svar på - dog er det vigtigt, at for at røgmaskinen skal have en effekt, så skal der være nok røg til, at dit diskolys kan forplante sig i røgen, dvs at man kan se lysets stråler i røgen. Du er ikke i tvivl om når det sker, det giver en enormt flot visuel effekt.

Du kan se en video af røgmaskinen nedenunder, hvor du også kan se den effekt det giver, når lysets stråler forplanter sig i røgen.
Den måske mest solgte røgmaskine overhovedet.

S900 er som tidligere nævnt, en af vores meget populærer røgmaskiner og måske den mest solgte overhovedet - hvorfor? Det er kombinationen af, at den kan bruges meget bredt, til mange forskellige slags fester/formål samtidig med, at den er enormt billig.

Er det så den rigtige røgmaskine for mig?

Det kan kun du afgøre, det kommer igen meget an på hvor du skal bruge maskinen, til hvor mange mennesker osv. du kan evt. læse vores komplette guide til røgmaskiner her.

Tekniske specifikationer.

 • 900 watts røgmaskine
 • Termostatstyret varmelegeme
 • Tank kapacitet: 900 ml
 • Leveres inkl. fjernbetjening med 3 meter kabel
 • Varmelegeme: 900 watt
 • Røgudvikling: ca 125 m3 per minut
 • Opvarmningstid: 5 min ca
 • Strømforsyning: 220-240Vac / 50Hz
 • Strømforbrug: 900 watt
 • Dimensioner: 345 x 205 x 190mm
 • Vægt: 4,2 kg
Ønskelister
Tilbehør

Røgvæske, 5 liter

DKK 99,00

Mere

Rensevæske til røgmaskiner

DKK 49,00

Mere

Mini starball, diskolys. 6x3W LED super flot effekt.

DKK 349,00

Mere

Sway LED diskolys med indbygget jellyball og laser.

DKK 999,00

Mere