Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage

Rensevæske til røgmaskiner

Tilføj til ønskeliste
Det er altid en god ide, at passe godt på sine ting, så de holder så godt som muligt og en røgmaskine er ingen undtagelse.

Dit udstyr har godt af at blive passet ordentligt på og det hjælper denne specialdesignede rensevæske til røgmaskiner med.
Reference: 160.670N
Pris:   DKK 49,00
Prisen er inkl. moms


Forkæl din røgmaskine.

Det er vigtigt, at du passer godt på din røgmaskine. Det gør du blandt andet med denne rensevæske men også ved at huske et par andre ting når du har brugt din maskine. Det er nemt og hurtigt og du vil virkelig se forskellen på den lange bane.

Et par ting du skal huske at gøre når du har brugt maskinen.

1. Tøm den for væske hvis der skulle være overskydende væske. Det kan enten tømmes af ved at hælde maskinen eller ved, at suge det op.

2. Kør rensevæsken igennem maskinen, se vores video i nedenstående.

3. Opbevar altid din maskine og elektronik i øvrigt steder hvor temperaturen ikke svinger for meget og ikke kommer under 10 grader.

Ovenstående er generelle retningslinjer til hvad du selv kan gøre for, at passe på din røgmaskine udover, at bruge rensevæsken. 

Rensevæsken er et godt værktøj til, at sikre lang holdbarhed på din røgmaskine. Herunder kan du en lille video vi har lavet omrking hvordan du vedligeholder din røgmaskine og hvordan du bruger rensevæsken.

 

Ønskelister
Tilbehør

BeamZ S500

DKK 339,00

Mere

BeamZ S900

DKK 549,00

Mere

Røgmaskine - 700 watt i metalkabinet. Model S700 inkl. 500ml røgvæske

DKK 399,00

Mere

BeamZ S1500

DKK 1.099,00

Mere

BeamZ S1200

DKK 799,00

Mere